Tømrer i hele Nordsjælland og København

Hos TSCO A/S har vi stort fokus på kvalitet og går meget op i vores håndværk. Vi er leveringsdygtige i alle former for tømrerarbejde, lige fra gulve, renovering af vinduer og døre til terrasser. Vi er din tømrer i København og Nordsjælland.

Erfaren tømrer i Nordsjælland til reparation af gamle- og montering af nye gulve

Gulve har en stor vigtighed. Udover den åbenlyse funktionelle betydning, så er gulve i dit hjem også vigtig i forhold til det udtryk du ønsker dit hjem skal give. Vi kan levere alle former for gulve uanset om du ønsker et mørkt plankegulv, eller et lyst click-gulv. Uanset om du ønsker at få repareret dine gamle gulve eller monteret nye, så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med reparation og montering af gulve fra vores mange opgaver i byer som Holte, Charlottenlund, Søllerød og Valby.

Udskiftning af vinduer og døre

Vi tilbyder renovering og udskiftning af dine vinduer og døre. Vinduer og døre er en vigtig ting i det daglige og er noget der bliver brugt hver dag. Derfor er det ikke unormalt at de bliver slidte og med tiden skal udskiftes eller renoveres. Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af både vinduer og døre, hvilke vi også tilbyder renovering af. Vi kan dermed i samarbejde med kunden komme frem til præcis de vinduer og døre der passer til kundens ønsker og til husets æstetik. Når det kommer til udskiftning af vinduer og døre vil vi også komme med vores professionelle rådgivning. Det er vigtigt for os at jeres udskiftning af vinduer og døre ender med et resultat i bliver glade for i lang tid.

Terrasser

Mangler du og familien et sted at nyde solen? Så er en terrasse en god løsning. Vi har stor erfaring med at bygge terrasser efter vores kunders ønsker ligesom vi også tilbyder kyndig rådgivning om processen. Gennem vores mange årige erfaring med terrasser, kan vi tilbyde alle former for terrasser i alle former, farver og træsorter.

Vi er også specialister i tagarbejde og tagrenovering.

Vil du se billeder af vores arbejde som tømrer?

Hos TSCO A/S kan vi klare alle former for tømrer- og tagarbejde. Uanset om det handler om renovering af vinduer og døre, gulve, terrasser eller tage, så har vi erfaring fra vores mange opgaver i byer som Holte, Charlottenlund, Søllerød og Valby.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os