Gulve

Renovering og montering af gulve

Gulve har en stor vigtighed. Udover den åbenlyse funktionelle betydning, så er gulve i dit hjem også vigtig i forhold til det udtryk du ønsker dit hjem skal give. Vi kan levere alle former for gulve uanset om du ønsker et mørkt plankegulv, eller et lyst click-gulv. Uanset om du ønsker at få repareret dine gamle gulve eller monteret nye, så kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med reparation og montering af gulve fra vores mange opgaver i byer som Charlottenlund, Holte, Søllerød og Valby.

Hos TSCO A/S tilbyder vi professionelt gulvarbejde. Vores kombination af erfaring og faglige stolthed er din garanti for et godt og professionelt resultat. Som professionelle fagfolk rådgiver vi dig naturligvis om de mange muligheder, der er når der skal monteres nye eller renoveres gulve. Der er mange muligheder og det kan derfor være en meget uoverskuelig proces. 

 

Reparation af gamle gulve

Trænger dit nuværende gulv til en slibning eller mangler der et bræt efter du har fjernet en væg eller flyttet en dør? Så kan vi hjælpe. Uanset hvad problemet er, så kan vi klare renoveringen af dine gulve. Vi har et bredt udvalg af gulvbrædder, så vi kan matche dit under renoveringen.

 

Montering af nye gulve

Har du lyst til en større forandring, så er nye gulve måske løsningen for dig. Vi har mange års erfaring med at lægge nye gulve, og kan altid garantere et kvalitetsfyldt resultat. Vi har arbejdet med alle former for gulve og har derfor den faglige knowhow der er med til at sikre at du får de gulve som du har drømt om. 

  

Skal vi kigge dine gulve efter?

Trænger dine gulve til den ene eller anden ændring, så er vi den ideelle samarbejdspartner. Vi har hjulpet kunder med nye gulve i både Søllerød og Holte ligesom vi også har hjulpet med renovering af gulve i både Valby og Charlottenlund. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på 22 97 98 98 eller info@tsco.dk.

 

har du lyst til at høre mere?

Skriv til os nedenfor i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.