Nyt tag og tagrenovering i København

I Danmark er det vigtigt med tætte tage. Vi tilbyder tagrenovering, udskiftning af tag samt montering af nyt tag i København og hele Nordsjælland. Vi reparerer den gamle bygger en ny tagkonstruktion, laver undertag efter ønske og færdiggør taget i tæt dialog med vores kunder. Når det kommer til både tagrenovering og udskiftning af tag, påtager vi os gerne det fulde ansvar og klarer alt det tilhørende arbejde. På den måde sikrer vi os at dit nye tag bliver præcis som du ønsker.

Nyt tag, udskiftning og tagrenovering i København og Nordsjælland

Trænger dit hus til et nyt tag? Vi har hos TSCO mange års erfaring med netop udskiftning af tag. Uanset om du ønsker nye tage, tagrenovering  eller blot mindre tagarbejde, så kan vi hjælpe dig med vores mange års erfaring. Igennem flere år har vi hjulpet folk med deres tage, og vi ved, at det er en stor ting at se på nye tage eller udskiftning af tag. Derfor er du med i processen fra start til slut.

Hvad koster et nyt tag?

Vi ved, at et nyt tag er en stor mundfuld og at det kan virke som en uoverskuelig proces. Det fylder meget både i tankerne, men også økonomisk. Derfor er et gengående spørgsmål ofte “Hvad koster et nyt tag?”. Hos TSCO A/S mener vi det er vigtigt at alle aftaler er på plads og at vores kunder er velinformeret. Vi tager derfor vores kunder med i processen fra start til slut. Gennem rådgivende samtaler finder vi frem til den løsning som i ønsker. På den måde er spørgsmålet “Hvad koster et nyt tag” ikke noget der fylder for meget i tankerne, og vores kunder kan derfor fokusere på at få præcis det tag de ønsker.

Skal vi se på din tagrenovering eller andet tagarbejde?

Uanset hvilken form for tagarbejde du ønsker udført så står vi klar med professionel rådgivning og et højt serviceniveau. Gennem tagarbejde og tagrenovering i byer som Holte, København, Charlottenlund og Søllerød, har vi opbygget en stor erfaring der gør at vi kan klare udskiftning af tag på alle tage.

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Ombygninger

Når der skal bygges om eller bygges til, i huset eller i lejligheden, er vi klar til at løfte opgaven med fokus på dine ønsker og behov. Med kvalitetsbevidste samarbejdspartnere udfører vi alle opgaver vedrørende ombygningen. Stor kapacitet. Specialist i entrepriser. Som tømrer udfører vi også arbejde gulve samt vinduer og døre, herunder bla. KPK vinduer.

Vi har samarbejde med Vvs, maler, murer og elektriker.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 2297 9898 eller mail info@tsco.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os