Tagarbejde

Professionelt tagarbejde

I Danmark er det vigtigt med tætte tage. Vi tilbyder renovering, udskiftning af tag samt montering af nye tage. Vi reparerer den gamle bygger en ny tagkonstruktion, laver undertag efter ønske og færdiggør taget i tæt dialog med vores kunder. Når det kommer til udskiftning af tag, påtager vi os gerne det fulde ansvar og klarer alt det tilhørende arbejde. På den måde sikrer vi os at dit nye tag bliver præcis som du ønsker. 

 

Udskiftning af tag Fra Valby til Charlottenlund

Trænger dit hus til et nyt tag? Vi har hos TSCO mange års erfaring med netop udskiftning af tag. Uanset om du ønsker nye tage, renovering af tage eller blot mindre tagarbejde, så kan vi hjælpe dig med vores mange års erfaring. Igennem flere år har vi hjulpet folk med deres tage, og vi ved, at det er en stor ting at se på nye tage eller udskiftning af tag. Derfor er du med i processen fra start til slut.

 

Hvad koster et nyt tag?

Vi ved, at et nyt tag er en stor mundfuld og at det kan virke som en uoverskuelig proces. Det fylder meget både i tankerne, men også økonomisk. Derfor er et gengående spørgsmål ofte "Hvad koster et nyt tag?". Hos TSCO A/S mener vi det er vigtigt at alle aftaler er på plads og at vores kunder er velinformeret. Vi tager derfor vores kunder med i processen fra start til slut. Gennem rådgivende samtaler finder vi frem til den løsning som i ønsker. På den måde er spørgsmålet "Hvad koster et nyt tag" ikke noget der fylder for meget i tankerne og vores kunder kan derfor fokusere på at få præcis det tag de ønsker.

 

Skal vi se på dit tagarbejde?

Uanset hvilken form for tagarbejde du ønsker udført så står vi klar med professionel rådgivning og et højt serviceniveau. Gennem tagarbejde i byer som Valby, Charlottenlund, Søllerød og Holte, har vi opbygget en stor erfaring der gør at vi kan klare udskiftning af tag på alle tage.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 97 98 98 eller mail info@tsco.dk.

 

har du lyst til at høre mere?

Skriv til os nedenfor i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.