Nyt tag

Nyt tag efter dine ønsker

Drømmer du om et nyt tag i København, Nordsjælland eller omegn? Det kan måske virke uoverskueligt, men vi kan tage hånd om hele processen. Hos TSCO A/S er du i sikre og professionelle hænder, og du ender med et slutprodukt lige efter dine ønsker.
I Danmark ser vi alt slags vejr. Regn, sne, blæst og frost er alt sammen med til at slide på taget. Derfor kan det være nødvendigt at overveje en tagrenovering eller udskiftning af taget. Der kan være mange fordele ved at få lagt en ny tagløsning. For det første giver det helt nyt liv til huset, og for det andet er der både miljømæssige og økonomiske fordele ved et tæt og velisoleret tag.

Hvad koster et nyt tag?

Et spørgsmål, vi ofte hører, er “hvad koster et nyt tag?”, og det er meget forståeligt. Det kan virke som en stor mundfuld og en uoverskuelig proces, og derfor tror vi også på fuld gennemsigtighed overfor vores kunder. Allerede inden du indgår et samarbejde med os vil du være velinformeret om, hvad du kan forvente af processen fra start til slut.
Der er ikke to tagopgaver, der er ens, og derfor vil prisen også variere. Vi tager altid en uforpligtende samtale med dig om lige netop dine ønsker til det nye tag. Her vil vi også kunne give dig en pris på den specifikke opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine tagdrømme? Ring til os på telefon +45 22 97 98 98 eller kontakt os gennem kontaktformularen her på siden. Vi udfører alle former for tagarbejde i København, Holte og hele Nordsjælland, og vi er også klar til at hjælpe dig. Hos TSCO A/S kan vi rådgive dig gennem hele processen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os