Tilbygning og ombygning

Tilbygning og ombygning i Charlottelund, Holte & omegn

Trænger I til nyt køkken eller ønsker i at ændre husets indvendige æstetik? Så er en ombygning vejen frem. Selvom man er træt af sit hjem og ønsker forandring, så er en flytning ikke den eneste udvej. Mange folk bliver ofte overraskede over hvor mange muligheder der er i en ombygning. Muligheder som de ikke selv har set. Som fagfolk ser vi disse muligheder og kan ligeledes udføre dem efter jeres ønsker. Vi har klaret ombygning på hele Sjælland, herunder blandt andet Søllerød og Holte. 

Er du glad og tilfreds med dit hjem, men mangler mangler en smule plads, så har vi også løsningen til det. Med en tilbygning kan du tilføje den mængde ekstra plads du mangler. Vi har hjulpet mange familier med tilbygning i både Charlottenlund og Valby, men vi begrænser os ikke hertil.

Uanset hvad du mangler plads til, så kan vi hjælpe dig med en tilbygning. 

 

Mange års erfaring i branchen med fokus på kvalitet

Hos TSCO A/S kan vi hjælpe med alle former for tilbygning og eller ombygning. Gennem mange år har vi hjulpet folk der af den ene eller anden grund ønskede at ændre deres hjem i Charlottenlund, Holte, Søllerød og Valby. Nogle for at få plads til et ekstra børneværelse, nogen for at få en ny garage og nogle blot for at få noget forandring. Uanset hvad din grund er, så er vi den rette samarbejdspartner. 

 

Hvad enten du ønsker en tilbygning eller en ombygning, så kan vi garantere at kvalitet er i orden. Vi er stolte fagfolk og lægger en dyd i at levere et stykke arbejde vi selv kan være stolte over. Vi er derfor en ideel samarbejdspartner hvis du ønsker at påbegynde en ombygning eller tilbygning.

 

Vil du vide mere om tilbygning og ombygning?

Står du i en situation hvor du overvejer at enten få lavet en tilbygning eller en ombygning, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi har før udført både tilbygning og ombygning på hele Sjælland herunder byerne Søllerød, Holte, Charlottenlund og Valby.

Kontakt os på 22 97 98 98 eller på info@tsco.dk.

 

har du lyst til at høre mere?

Skriv til os nedenfor i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.