Murer

Alle former for murerarbejde

I takt med firmaets udvikling blev TSCO A/S Murer etableret af Christian Overgaard i 2013. Det skete efter kundernes efterspørgsel på, at vi kunne løse større opgaver i vores firma.

​Alle opgavetyper udføres af din murer

Vi udfører alt inden for murerfaget i Valby – herunder:

Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde i den kvalitet, som vi har lovet og til den tid og pris, der er aftalt. Ingen opgaver er for store eller små, så skal der laves reparationsarbejde klarer vi også det.

Målet er, at vores kunder er både glade og tilfredse med vores murerarbejde og den service, vi yder som din murer. For at opnå det, er det nødvendigt, at enhver murer hos os er dygtig, er stolt af at være en del af TSCO A/S samt har et godt humør og tænker i muligheder og ikke begrænsninger. Alle vores murere er derfor uddannede og erfarne folk, der kan løse en bred vifte af opgaver.

 

Facade og renovering

Ønsker du renovering af din gamle facade, så kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig mange års erfaring med alle former for renovering af facade fra opgaver i byer som Valby, Holte, Charlottenlund og Søllerød.

Vi klarer alle former for renovering indenfor murerfaget. Uanset om du ønsker renovering af dit gamle badeværelse, din facade eller måske din carport, så har vi løsningen. 

 

Kontakt os for mere information

Mangler du derfor en professionel og dygtig murer eller ønsker du at vide mere om os så ring til os på 22 97 98 98 eller send os en mail på info@tsco.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores murerarbejde.

har du lyst til at høre mere?

Skriv til os nedenfor i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.