KPK Vinduer i Holte

Hos TSCO monterer vi KPK vinduer for private og erhverv i Holte og hele Nordsjælland. Vinduer er en vigtig og ofte overset del af bygningen, og da de bliver brugt hver dag og samtidig er udsat for vind og vejr, er det ikke unormalt, at de bliver slidte og skal udskiftes. Der er mange vinduer at vælge i mellem, og der kan være en del penge at spare, når du investerer i de helt rigtige.

Vinduer spiller en afgørende rolle i ethvert hjem eller erhversbygning fordi de bidrager til bygningen æstetik og energieffektivitet.

Der er mange forskellige vinduestyper at vælge imellem, og vi er leveringsdygtige i mange forskellige mærker og modeller. KPK vinduer er energiruder af høj kvalitet og et populært valg i Danmark

Fordele ved KPK Vinduer

KPK vinduer er dansk bæredygtighed, når det er aller bedst, og vinduerne er kendetegnet ved et flot design med lavenergi kvaliteter. Vinduerne er produceret i Danmark med FSC-certificering og er lavet af træ fra bæredygtigt skovbrug. Der benyttes kun miljøvenlig overfladebehandling, og vigtigst af alt er der tale om energivinduer i et lækkert design.
Med energivinduer fra KPK reducerer du varmetabet og CO2-udledningen fra dit hjem, og den effektive energioptimering gavner miljøet såvel som din pengepung.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud på montering af vinduer

Vi tilbyder vores professionelle rådgivning, når du skal have nye vinduer. Uanset om valget falder på KPK vinduer eller andre mærker, så finder vi, i samarbejde med dig, de rette vinduer til din bygning. Vores tømrer kan også være behjælpelige med nye døre.

Kontakt os på +45 22 97 98 98 til en uforpligtende samtale om dine vinduer. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden eller sende en mail til info@tsco.dk, hvis du foretrækker, at vi ringer dig op.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os