Blik

Vi håndterer alle former for blik

Hos TSCO A/S tilbyder vi også blikarbejde. Alt i blik udføres og uanset om du ønsker at få monteret eller udskiftet tagrender eller få renoveret din kvist, så kan vi hjælpe dig.​

Vi tilbyder blandt andet:

  • Nye zink- eller kobber tagrender
  • Nedløb
  • Inddækning af din skorsten
  • Nyt skiffer tag
  • Renoverer kvisten ​

Mange års erfaring i branchen og fokus på kvalitet

Efter kundernes efterspørgsel blev TSCO A/S Blik etableret af Christian Overgaard i 2012 i takt med firmaets udvikling. I dag er vi et etableret firma med flere års erfaring i opgaver med blik. Vi ønsker at levere høj kvalitet i vores arbejde med blik og har stor erfaring fra opgaver med montering af tagrender i byer som Charlottenlund, Holte, Søllerød og Valby.

 

Montering og udskiftning af tagrender

Blandt vores mål er, at kunderne er glade og tilfredse med vores arbejde. Det kunne være tagrender af blik samt den service der følger med. For at opnå det, er det en nødvendigt, at alle vores medarbejdere er både fagligt dygtige og udviser stolthed over at være en del af TSCO A/S. Derudover kræver det, at de har et godt humør og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

 

Vil du vide mere om blik?

Ønsker du at få udført blikarbejde af en professionel så ring til os på 22 97 98 98 eller send os en mail på info@tsco.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores blikarbejde, og vi hjælper dig gerne med en professionel og prisvenlig løsning. Vi har løst opgaver med blik i blandt andet i Valby, Charlottenlund, Søllerød og Holte.

har du lyst til at høre mere?

Skriv til os nedenfor i kontaktformularen. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.